T: 072-5051337 | info@gebrmin-limmen.nl

Graszoden

In de jaren '50 van de vorige eeuw zijn de Gebroeders Min begonnen met de verkoop van graszoden.

In die tijd was het nog zo dat als een weiland geschikt werd bevonden, men er drie maanden een koppel schapen liet grazen. Deze hielden het gras mooi kort. Daarna konden de graszoden gestoken en verkocht worden. 

Vandaag de dag houden machines het gras bij op grote kwekerijen. Dit zorgt voor een betere en mooiere kwaliteit van de grasmat. 

Onze graszoden zijn gekweekt op grond van zekerheid; de zavelgronden van Noord-Holland. Gras van deze gronden kenmerkt zich door een stevige en sterke grasmat met een diepgroene kleur.

Ons gras bestaat uit een mengsel van zorgvuldig geselecteerde rassen, waaronder Veldbeemd, Roodzwenk en Engels raaigras. Hiermee hebben wij een product verkregen dat iedere uitdaging aankan: recreatiegras.

Het gebruik van graszoden heeft vele voordelen. Zo bieden ze direct resultaat, zijn ze milieuvriendelijk en geven ze kleur en uitstraling aan uw tuin en woning. Daarnaast zijn graszoden een relatief goedkope oplossing als bodembedekker. 

Onze graszoden zijn zonder netten. Dit heeft als voordeel dat bij het maaien de netten niet in de maaimachines terecht kunnen komen. Zo wordt het gazon niet beschadigd. 

Wij leveren:

Recreatiegraszoden = 1m2 (250 cm lang, 40cm breed)

Big-slabs zoden = +/- 1m breed +/- 50 m lang

Blok- of stapelzoden = +/- 0,40bij 0,40 bij 0,05 m.

Heeft u intresse in dit product? Bel dan vrijbijvend met 06-22509530.

Graszoden

Meer info

Tuinaarde

Meer info

Tuinturf

Meer info

Compost

Meer info

Potgrond

Meer info

Stro

Meer info
Top